Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rémuralom Magyarországon
  2008-07-06 22:04:20, vasárnap
 
  Rémuralom Magyarországon


2008-07-04 15:57:20, Péntek

Minálunk az utolsó időben már a harctérre küldött pótlások vitték maguknál a decompositio mételyét, idehaza pedig az orosz fogságból feltűnően hamar kiszabadult zsidó katonák gondoskodtak a szocializmus mezébe bújtatott zsidó ragály elterjesztéséről. Mondanom sem kell, hogy ezeket az “apostolokat" hasonló célokért hevülő oroszországi fajtestvéreik bőségesen ellátták anyagi eszközökkel.

Egyébként a zsidóságnak ebben az aknamunkájában úgyszólván személyválogatás nélkül vett részt a városi, főképpen pedig a budapesti zsidóság. Kezdő, vagy egészen jelentéktelen újságírók és riporterek, szökött katonák, pincérek és orfeumi táncmesterek, lapkihordók és hivatalszolgák egyformán buzgó eszközei voltak romlásunk előkészítésének. Azonban zsidó bankárok és kereskedők, vállalkozók és tisztviselők, ügyvédek, tanárok és tanítók, orvosok és más honoratiorok is tevékeny részt vettek e munkában s mindenben legelől jártak a zsidó egyetemi hallgatók, a galileisták és a szabadkőművesek.

Mert ebben nem egyes társadalmi osztályok, hanem — tisztelet a kivételeknek — az egész zsidóság faji törekvése lüktetett s ebben minden finnyáskodás nélkül összefogott a vállalatot finanszírozó bankár az orfeumi pincérrel, az egyetemi tanár a betűszedővel, az ezredes a közkatonával s az államtitkár a hivatalszolgával, mert valamennyit egy eszme és egy törekvés hevítette: a zsidóuralom megalapozása és megszilárdítása, ha lehetséges: egy új Judea megteremtése!

Ezért kellett a magyar hadsereget szétzülleszteni, az addigi kormányhatalmat megdönteni s a munkásságot hangzatos jelszavakkal félrevezetni és nagyhangú ígéretekkel lekenyerezni, hogy felragyoghasson Thysri csillaga, mely a Duna—Tisza közén létesítendő új Judeára hintette volna fényét!

Így készítették elő a zsidók 1918. október 31-ét, azt a nagy napot, melyen az általuk forradalomnak nevezett Károlyi-féle lázadást kirobbantották s ezzel Magyarországot és a magyar nemzetet — úgylehet — örökre kivégezték!

Azonban az igazság kedvéért meg kell mondanunk hogy az “őszirózsás forradalomban", ebben a magyar haza, nemzet, és király ellen irányult bűnös merényletben a zsidókon kívül még a gróf Károlyi Mihály vezetése alatt álló politikai párt is lelkesen résztvett, ámbár a vezérszerepet itt is a zsidók töltötték be s még az a néhány üresfejű és még üresebb lelkű párttag is, aki, ha talán fajtájára nézve nem is volt már egészen zsidó, legalább is impregnálva lehetett zsidó vérrel és zsidó erkölcsökkel.

Bízvást leszögezhetjük tehát, hogy az ú. n. októberi forradalmat a Károlyi-párttal együtt csinálták a zsidók, ami azonban alapjában véve csak annyit mond, hogy a Károlyi-párt zsidai összefogtak a párton kívülálló zsidókkal, úgy, hogy végeredményben mindenképpen oda lyukadt ki a dolog, hogy a Károlyi-féle lázadás, nemkülönben az 1919. március 21-éig tartott Károlyi-uralom is, eszméjében, eszközeiben és kivitele minden mozzanatában zsidó teljesítmény volt.

Ezt pedig nemcsak én mondom, hanem mondják mindazok a történettudósaink és publicistáink, akik az akkori események tárgyilagos megvilágítására törekszenek.

Mindannyian arra a meggyőződésre jutottak, hogy az ú, n. forradalmakat a Károlyi-parttal szövetkezett radikális, szociáldemokrata és szabadkőműves zsidók szervezték meg, még pedig kizárólag a saját fajuk hatalmának a növelésére, illetőleg a zsidó világuralom évezredek uta kísértő rögeszméjének szolgálatára.

Ennek pragmatikus tárgyilagossággal ad kifejezést gróf Andrássy Gyula nemrég megjelent tanulmányában, megállapítván, hogy: “A két forradalmi párt, a radikális és a szociáldemokrata párt, túlnyomóan zsidó befolyás alatt állott; az elsőt csaknem kizárólag a szegény zsidó intelligencia alkotta, a második párt vezéreinek nagy többsége régóta zsidó volt. A szabadkőművesek, akik ezen időben szintén nagyon aktív, destruktív, defetista munkát végeztek, nagy százalékban zsidók s a kommunizmus még jobban kidomborította az új rezsim zsidó jellegét".

Andrássy Gyula gróf a krónikás hűségével adja elő, hogy “a túlzó balpártok annyira zsidó befolyás alatt állottak", miként a bolgár letörés után figyelmeztetnie kellett a radikális és szocialista pártvezéreket, hogy ha egyedül ők jutnának hatalomra, az teljesen zsidó uralmat jelentene; olyat, melyet a nemzet már ezen jellegénél fogva sem fog eltűrni és amely rövid idő múlva már emiatt is fel fog fordulni s reakcióként antiszemitizmust, sőt pogromot fog kiváltani".

A zsidó szabadkőművesek, szocialista vezérek és újságírók belekapaszkodtak a romlott agyú és még romlottabb lelkű Károlyi Mihály palástjába és húzatták magukat fölfelé, hogy ekként a komoly és hazafias magyarsághoz is hozzáférkőzhessenek, valósággal pedig ők rángatták ezt a hiú főúri bábot kényük-kedvük szerint s lépcsőül használták az ő faji céljaik elérésére.

Ezeken a zsidó főkolomposokon kívül egyes alárendelt kellékesek, nemzsidók is szerepeltek a játszmában, — törtetők és kalandorok, akik a komoly társadalom által figyelemre sem méltatva, az októberi felfordulás által iparkodtak szerephez és tekintélyhez, meg egy kis aprópénzhez hozzájutni. Ámde ezeket a gyászmagyarkákat a Károlyi-uralom későbbi napjaiban maguk a zsidók tessékelték ki soraikból, mert csakis olyanokat tűrtek meg maguk közt, akiknek feltétlen engedelmességéről meg voltak győződve.

Ilyen előzmények után szakadt reánk 1918. október 31-ike, amikor a zsidó “Nemzeti Tanács" az Astoria szálló átkos termeiben fonta a hurkot a nemzet nyakára.

Gróf Tisza István, aki ha a kormányon maradhat vala, két század katonával egy félóra alatt megtisztította volna az Astoria környékét a forradalmi csőcseléktől, már második napja örök álmát aludta! Pártja, mely három évtizednél hosszabb ideig tartotta kezében a közhatalmat, megriasztott madárrajként rebbent szét, a kormány bábalakjai mukkanni sem mertek, a megfélemlített király magára hagyta az országot s a hazafias frázisokkal megtévesztett munkásság jóhiszeműen csatlakozott a Habsburg-mentes nemzeti önállóságot, a szabad és független Magyarországot üvöltő zsidó forradalomhoz!

Ennek zsidó jellege senki előtt sem lehetett titok s én is első szempillantásra tisztában voltam vele, amint azon a szerencsétlen október 31-én intézetembe jövet és hazamenet, négyszer furakodtam át az Astoria-szálló környékén nyüzsgő és ordítozó embertömegen. Egész nap tiszti ruhában, de sapka nélkül s az esőtől összecsapzott sörénnyel száguldoztak fel s alá karvalyarcú ifjak, akik hol gyalogszerrel, hol dübörgő teherautók tetejéről nemzetiszínű zászlókat lobogtatva torkuk szakadtából éltették a “magyar szabadságot".

Egy kocsiderékra való zsidó miniszter és államtitkár kinevezése, Pogány-Schwarz József, Diener-Dénes és Madame Rózsika szereplése, zsidó egyetemi tanárok önkényes alkalmazása, az egyetemi önkormányzat felfüggesztése, a földosztási szemfényvesztés, a képviselőválasztásnak a biztos bukás tudatában való visszaszívása, a, dunai kikötő építésének terve s még sok más hóbort, már csak gyermeteg epizódjai a nagy összeomlásnak.

A szocialista vezérek pedig ezalatt nagy energiával folytatták a rombolás munkáját. Kunfi (Kohn) Zsigmond, Garami (Grün) Ernő, Böhm Vilmos, Szende Pál és társaik miniszteri székekből adták ki a rendeleteket, hogy az állami hivatalszolgák “a maguk érdekeinek védelmére" alakítsanak bizalmi tanácsokat, al- és főbizalmi férfiakat, akik még a hivatalfőnökök hatáskörét is hivatva lesznek ellenőrizni.

Eközben a szennyes hullámok áradata mind magasabbra emelkedett s miután elborította és kellőképen alámosta mindazokat a védőgátakat, melyek a magyarság hegemóniáját eddig fenntartották, a szocialista kormány 1919. március 21-én egy páratlanul ügyes “pirouette"-tel átjátszotta a hatalmat a Kun Béla (Kohn Móric) fővezérlete alatt álló maffia kezébe.

Karaffa eperjesi vértörvény széke, Básta erdélyi hóhérkodása, vagy Haynau bestiális őrjöngése bármilyen szíveltépő sorscsapás volt is, de legalább nem tapodta meg a nemzet önérzetét. De hogy egy 150 főbből álló zsidó-haramia társaság, a nagyvárosi kloakák szennye, csaknem öt hónapig tudott egy ezeréves büszke nemzet veséiben vájkálni, az minden magyar ember homlokára rásütötte az örök szégyen lemoshatatlan bélyegét.

Mily iszonyú fertőbe merült, mily hitvány korccsá vedlett ez a nemzedék, hogy nem égette a fájdalom s a szégyen tüze, amiftor az el-alélt nemzeten úrrá, lett banditák a, magyarok százait hurcolták a vesztőhelyre!

Hazánk szeplőtlen hírnevét tönkretették, javainkat elrabolták, benünket pedig ki akartak irtani, hogy a zsidó legyen az úr a csonka Magyarországon s a föld népe és a munkás csak ő érette ontsa verejtékét, mint egykor Palesztina népe a városokban dőzsölő semita zsarnokokért.

Minden állást maguknak foglaltak le s a magyarságot csak a legalacsonyabb szolgálatban tűrték meg. Az utcán, az üzletekben s a hivatalokban, vagy akár a vendéglőkben és a kávéházakban, színházakban, fürdő- és mulatóhelyeken mindenütt ott terjeszkedett a zsidó úr s ha valahol mégis felbukkant egy-egy magyar, az bizonyosan szegény írnok, szolga, vagy gyári munkás lehetett, aki egykedvűen vonszolta a, modern Judea jármát.

Leírhatatlan az az erkölcsi és anyagi rombolás, melyet a nagyzás őrületében tobzódó bolsevista had véghezvitt s évtizedeknek kell eltelniök, amíg a nemzet javain ejtett csorba ki lesz köszörülhető, különösen amíg munkásaink és ifjúságunk megmételyezett lelkéből kiküszöbölhetjük azt a sátáni körmönfontsággal beléoltott kommunista ideológiát, mely minden emelkedettebb emberi érzésnek, a lélek minden nemesebb rezdülésének megölője.

A bolsevista rémuralom tette, hogy száz meg száz magyar anyának és gyermeknek szeme még ma is könnytől ázik, hogy a mai nemzedék a legnagyobb lelki válsággal vívódik, hogy minden értékünkből kifosztva a legnagyobb nélkülözéssel küszködünk. S a vörös rém mindezeken felül még az oláh megszálló csapatokat is reánk hozta, melyek a bolsevistákkal versenyt rabolva koldussá tették az országot.

Az előadottakból világosan kitűnik, hogy hazánk feldaraboltatásának legfőbb oka saját gyöngeségünkben rejlik, gyöngeségünknek előidézője azonban a zsidók uralomvágya volt, amiből nyilván az következik, hogy ha elvesztett határainkat vissza akarjuk szerezni, ezt a kettős okot kell kiküszöbölnünk, vagyis helyre kell állítanunk hadseregünket s lehetetlenné kell tennünk a zsidók további uralmát!

* Részletek A Magyar tragédia élettudományi okai, című tanulmányból. Megjelent A Cél 1923. febr. - 1924. januári számaiban.


http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=tgambot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiküszöbölhetjük, körmönfontsággal, elterjesztéséről, személyválogatás, szociáldemokrata, hivatalszolgával, gyászmagyarkákat, antiszemitizmust, belekapaszkodtak, felragyoghasson, megvilágítására, kormányhatalmat, gyöngeségünkben, előkészítésének, figyelmeztetnie, szabadkőművesek, gyöngeségünknek, megszilárdítása, szempillantásra, szétzülleszteni, szemfényvesztés, magyarországot, aknamunkájában, megtisztította, megfélemlített, mulatóhelyeken, bolsevistákkal, végeredményben, kirobbantották, kidomborította, felfüggesztése, főkolomposokon, legalacsonyabb, magyarországon, hivatalfőnökök, megmételyezett, utolsó időben, harctérre küldött, decompositio mételyét, orosz fogságból, szocializmus mezébe, zsidóságnak ebben, aknamunkájában úgyszólván, budapesti zsidóság, zsidó egyetemi, kivételeknek —, egész zsidóság, vállalatot finanszírozó, orfeumi pincérrel, egyetemi tanár, törekvés hevítette, zsidóuralom megalapozása, Rémuralom Magyarországon, Károlyi Mihály, Andrássy Gyula, Nemzeti Tanács, Gróf Tisza István, Pogány-Schwarz József, Madame Rózsika, Böhm Vilmos, Szende Pál, Kohn Móric, Részletek Magyar, Megjelent Cél,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 23  Palóc Grand Canyon  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Semmit ne higgy el  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szent György napi hiedelmek, s...  György napra  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Április 22. a Föld napja,  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Vannak arcok  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  William Shakespeare idézet  Ha így haladunk...  Az udvariasság alapja: önismer...  Föld napja április 22  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Ébredj  Ma  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
utolsó időben, harctérre küldött, decompositio mételyét, orosz fogságból, szocializmus mezébe, zsidóságnak ebben, aknamunkájában úgyszólván, budapesti zsidóság, zsidó egyetemi, kivételeknek &#8212, egész zsidóság, vállalatot finanszírozó, orfeumi pincérrel, egyetemi tanár, törekvés hevítette, zsidóuralom megalapozása, magyar hadsereget, addigi kormányhatalmat, munkásságot hangzatos, zsidók 1918, nagy napot, általuk forradalomnak, magyar nemzetet, igazság kedvéért, magyar haza, zsidókon kívül, gróf Károlyi, zsidók töltötték, párton kívülálló, akkori események, meggyőződésre jutottak, saját fajuk, zsidó világuralom, szociáldemokrata párt, elsőt csaknem, szegény zsidó, második párt, krónikás hűségével, túlzó balpártok, bolgár letörés, teljesen zsidó, zsidó szabadkőművesek, romlott agyú, zsidó főkolomposokon, komoly társadalom, októberi felfordulás, zsidók tessékelték, zsidó &#8220, nemzet nyakára, kormányon maradhat, félóra alatt, forradalmi csőcseléktől, kormány bábalakjai, megfélemlített király, hazafias frázisokkal, szerencsétlen október, esőtől összecsapzott, kocsiderékra való, egyetemi önkormányzat, földosztási szemfényvesztés, biztos bukás, nagy összeomlásnak, szocialista vezérek, rombolás munkáját, állami hivatalszolgák, maguk érdekeinek, hivatalfőnökök hatáskörét, szennyes hullámok, magyarság hegemóniáját, szocialista kormány, páratlanul ügyes, nemzet önérzetét, nagyvárosi kloakák, ezeréves büszke, minden magyar, örök szégyen, szégyen tüze, el-alélt nemzeten, zsidó legyen, csonka Magyarországon, föld népe, munkás csak, városokban dőzsölő, magyarságot csak, legalacsonyabb szolgálatban, bizonyosan szegény, nagyzás őrületében, nemzet javain, sátáni körmönfontsággal, lélek minden, bolsevista rémuralom, legnagyobb lelki, legnagyobb nélkülözéssel, oláh megszálló, bolsevistákkal versenyt, előadottakból világosan, zsidók uralomvágya, kettős okot, zsidók további, kiküszöbölhetjük, körmönfontsággal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.